top of page

המנטורים שלנו

גד בנט

שותף מנהל במשרד עורכי הפטנטים פאולינה בן-עמי ברחובות (עם סניפים בהרצליה פיתוח ובאר שבע). המשרד ליווה מעל אלף חברות ולקוחות פרטיים ברישום פטנטים בארץ ובעולם בתחומים טכנולוגים מגוונים כגון ביוטכנולוגיה, פארמה, כימיה, ציוד רפואי, תוכנה, חומרה, אנרגיה ירוקה, מכניקה ועוד. למשרד צוות של 12 עורכי פטנטים עם השכלה גבוהה בשטחים שונים.

גדי הוא מהנדס תוכנה בהשכלתו, ובין השאר עבד עבור חברות היי-טק בסיליקון ואלי כמנהל מוצר ובפיתוח עסקי על טכנולוגיות מתקדמות. גדי עבד בחברה שפיתחה את מערכת ההפעלה ורוב האפליקציות לטלפון החכם הראשון בעולם (נוקיה 9000 בשנת 1996) וכן בשירותים מבוססי מיקום (הרבה לפני Waze).

גד.png

לי שוץ גביש

 יזמית של סטארט אפ בתחום משבר האקלים, מגיעה עם רקע של ניסיון מהעולם העסקי, בנוסף לאקטיביזם חברתי בתחום משבר האקלים בתעשיית ההייטק בישראל. 

לי היא מתכנתת Fullstack בהכשרתה ובוגרת האוניברסיטה העברית (פסיכולוגיה ולימודי מזרח אסיה). היא דוברת מנדרינית שוטף מאחר והתגוררה בסין חמש שנים, שבמהלכן צברה ניסיון במכירות ובפיתוח עסקי, כמו גם בפתרון משברים וגישור תרבותי. 

עם כניסתה לעולם ההייטק הקימה את קהילת "ירוק בהייטק" שכיום מונה אלפי עובדי הייטק ממאות חברות. במסגרת הקהילה היא מסייעת בשיתוף מקורות ידע והשראה בתוך הקהילה, מעבירה הרצאות השראה ורתימה בנושא משבר האקלים וכמו כן משתתפת בארגון האקתונים ושאר אירועים בנושא

לי שוץ.png

עו"ד שגיא גרוס

שגיא בעל ניסיון רב ומגוון בתחומי המשפט המסחרי, דיני תאגידים, מיזוגים ורכישות, קניין רוחני ורגולציה.

שגיא עוסק במתן יעוץ משפטי ללקוחות המשרד בתחום המשפט המסחרי והתאגידי, הכולל ניסוח של הסכמים מסחריים, הסכמי שירותים, הסכמי הלוואה ובטחונות, הפצה, זיכיון, ייצור, מכר ואספקה. כמו כן, שגיא עוסק במתן חוות דעת משפטיות במגוון תחומים, לרבות הגבלים עסקיים, דיני הגנת הצרכן, הגנת הסביבה ודיני מכרזים.

בנוסף, שגיא מייצג את לקוחות המשרד במגוון של עסקאות מסחריות שונות, מיזמים משותפים, מיזוגים ורכישות, תהליכי רה-ארגון והסדרי מימון. במסגרת זו, שגיא מלווה גם עסקאות הכוללות היבטים סביבתיים והדורשות ניהול משא ומתן וניסוח הוראות לחלוקת סיכונים.

שגיא.png

הדס דרכלי

מגיעה מעולמות העיצוב והתוכן עם תואר שני בניהול ציבורי. בעבר בעלים של Kapara.com סטודיו מקוון למיתוג ועיצוב. לאחר 20 שנות מיתוג ועיצוב לחברות גדולות בארץ ובחו"ל, פיתחה את גישת ה"מיתוג המיטיב" ומאז מלווה מותגים המעוניינים גם להתפרנס וגם להיטיב  עם עצמם, עם הלקוחות שלהם ועם הסביבה. מנהלת הבלוג ״מותג מיטיב״, מעריצה א.נשים מקוריים/ות וכותבת ספרי פנטזיה כדי להרגע.

הדס דרכלי.png

נועם תל-ורד

יזמת חברתית הפועלת לפתרון סוגיות חברתיות וסביבתיות בעזרת כלים עסקיים, והיא מכהנת כחברת הנהלה או דירקטוריון במספר ארגונים ללא מטרות רווח הפועלים לצמצם פערים חברתיים ולשדרג את החינוך בישראל. בכובעה המקצועי, נעם מנהלת את פרקטיקת הייעוץ לאחריות תאגידית בפירמת הייעוץ הגלובלית Deloitte, המספקת פתרונות מקצועיים מתקדמים ומוצרים נלווים לחברות בארץ ובעולם בשלושת עולמות התוכן בתחום: קיימות סביבתית, אחריות חברתית וממשל תאגידי  (ESG). מתוך אמונה בצורך לייצר שורת רווח משולשת (כלכלית, חברתית וסביבתית), נעם מתמחה בהטמעת אחריות תאגידית במודלים עסקיים, מדידת אימפקט פנימי וחיצוני של פעילויות אלו ויצירת ערך משותף לארגון ולמחזיקי העניין שלו בעזרתן

Noam Tel-Vered.png

פרופ' כרמלה יעקובי וולק

מחוללת שינויים ויוצר ערך בעולם החדשנות והיזמות. במהלך הקריירה שלי, הנעתי תהליכי דמוקרטיציה של תחום היזמות על ידי הקמה והובלה של פלטפורמות ומאיצי חדשנות כדי להניע את יכולת הפיתוח, הגיוון ותרבות השוויון. בתפקידי האחרון באקדמיה שימשתי כסגן נשיא לחדשנות. בתעשיית ההייטק הובלתי חברת מסחור ידע ארצית בתפקידי כמנכ"לית. כיום אני מייסדת שותפה במספר סטארטאפים ובצוות מייסד של FoodTech VC.

prof. carmella jacoby volk.png

חן אגסי

לומדת כל הזמן ומקווה להפוך את העולם למקום טוב יותר. עברה הכשרת ביומימיקרי (מציאת פתרונות לבעיות בהשראת פתרונות מהטבע) ואוהבת לקדם יוזמות סביבתיות-חברתיות. בצד הטכני, מגיעה מרקע של פיתוח ומחקר – Software Development, Speech Recognition, IoT, Machine learning. כחלק מעבודתה כ- Startups Solutions Architect ב- AWS, היא מייעצת לסטרטאפים לגבי ההיבטים הטכנולוגיים של המוצר שלהם ועוזרת להם לרתום את טכנולוגיות הענן לטובת הפתרונות שהם מפתחים.

חן אסי.png

עוזי קלברמן

מומחה בכל הקשור בין פלסטיק וסביבה, מיון ומיחזור חומרים, פיתוח חומרים המתאימים למיחזור, פיתוח תהליכי מיחזור ומוצרים מחומרים ממוחזרים. בעברי מנהל טכני ומנכ"ל בשצפ פתרונות אריזה (יצרן אריזות פלסטיק חד פעמיות) במסגרת זו פיתחתי את השימוש בחומרים ממוחזרים כבר בסוף שנות ה 80 של המאה שעברה. מנהל אביב תעשיות מיחזור (מפעל מיחזור הבקבוקים היחיד בארץ בזמנו)במסגרת זו הקמת מערך איסוף הבקבוקים ברחבי הארץ,פיתוח תהליך המיחזור ושימושים לחומר ממוחזר,הקמת מערך הקליטה והטיפול במיכלי חוק הפקדון בשנים האחרונות מספק טכנולוגיה לתעשיית הפלסטיק והמיחזור בארץ, ומייעץ לחברות בתחום האיסוף והמיחזור של חומרים מהפסולת

עוזי.png

רעות זעירי

משקיעה בקרן הון סיכון lool ventures , או - Associate @ lool ventures

במהלך השנה וחצי האחרונות רעות משקיעה בחברות בשלבים מוקדמים (seed stage) במסגרת עבודתה בקרן ההון סיכון lool ventures. מעבר לאיתור החברות ולהשקעה הראשונית בהן, רעות אמונה בקרן על ניהול פורטפוליו החברות ומרכזת תהליכים עסקיים ואסטרטגיים מגוונים שבהם הקרן מעורבת. לפני הצטרפותה ל lool, רעות צברה ניסיון יזמי קצר. בתחילת דרכה המקצועית, רעות שימשה כעורכת דין מסחרית ויועצת משפטית, ועוד קודם לכן שירתה ביחידת 8200.

רעות.png

טלי שגב פרייליך

מנהלת תחום בכירה מחזור וניהול פסולת, עיריית תל אביב

בוגרת תואר שני בניהול משאבי טבע וסביבה, עם התמחות בניהול פסולת עירונית (SWM). במקביל לסיום התואר החלה לעבוד בחברת ייעוץ סביבתי בתחום ניהול פסולת ומחזור, בעיקר מול רשויות מקומיות, בכל הארץ. לאחר מספר שנים של ייעוץ וכתיבת תכניות לרשויות הבינה כי מקומה בצד המבצע - כלומר ברשות המקומית וכך הקימה וניהלה את מחלקת המחזור של עיריית חולון במשך חמש שנים. כיום עובדת בעיריית תל אביב-יפו במחלקת תכנון ובקרה של אגף התברואה כמנהלת תחום בכירה למחזור וניהול פסולת. בעבודתה עוסקת בשלוש הזרועות העיקריות של ניקיון העיר והסביבה – פינוי פסולת, מחזור וניקיון רחובות בהיבט התכנוני ובממשק עם מערך התפעול (העצום!) של העיר.

טלי שגב.png

עדי שטיין

עובדת כמנהלת תכניות קשרי מפתחים במזרח התיכון ובאפריקה במיקרוסופט ומנהלת את רשת הבוגרים של קרן מיראז׳ שמונה למעלה מ-1000 מנכ״לי סטארטאפים ישראלים.

בהכשרתה בוגרת הנדסת תכנה ומערכות מידע מאונ׳ בן-גוריון, עבדה באינטל כמתכנתת, הקימה מיזם ספורט טכנולוגי, ניהלה את מרכז החדשנות והיזמות של אונ׳ בן-גוריון ומנהלת פרוייקטים ומוצר בחברת i.am+. בזמנה הפנוי היא מתנדבת ביוזמות שונות להעצמת נשים.

עדי שטיין.png

הילה שואף-קולביץ

יועצת וחוקרת כלכלה ומדיניות במגזר הציבורי והמגזר השלישי. במסגרת עבודתי בניתי מודלים כלכליים וערכתי מחקרי מדיניות בעבור גופים ציבוריים שונים ובנושאים מגוונים, כגון: מעבר צודק למשק דל פחמן, תמחור פחמן בישראל, מוכנות מערכת הבריאות למצבי משבר, תכנית גריטה לריענון צי הרכב הישראלי, רפואה דיגיטלית בישראל, ועוד. חברה בצוות הכלכלי של הפרויקט הממשלתי "ישראל 2050: כלכלה משגשגת בסביבה מקיימת" מטעם המכון הישראלי לדמוקרטיה. אני בעלת תואר ראשון בתכנית פכ"מ מהאוניברסיטה העברית, תואר שני בהיסטוריה כלכלית מאוניברסיטת אוקספורד, וכיום דוקטורנטית בחוג למדיניות ציבורית באוניברסיטת תל אביב, ומתמקדת בהשפעתן של טכנולוגיות בריאות על ההתמודדות של מדינות ומוסדות עם משבר הקורונה.

הילה שואף.png
bottom of page